2021 Schedule Details, Day 1

Times are listed in Pacific Standard Time
All activities are on the Main Stage – except Concurrent Sessions.
Click session titles to access their descriptions.

December 8 • Zero Waste Business

Time
7:45 am

Networking & Zoom Assistance

Networking and Zoom Assistance
8:00 am

Welcome

Speaker: Stephanie Barger • Thank you for attending! Thank you to our sponsors!
8:15 am

Plenary: Roadmap To A Zero Waste Business: Strategies From Beginners To Experts

Moderator: Stephanie Barger • Speakers: Joanie Burns, Casey Mahalick, Susan Long
9:00 am

Keynote: Circularity at HP Across the Value Chain

Speaker: Mary Curtiss, Global Head of Sustainability, Renewable Energy and EHS Programs, HP, Inc.
9:30 am

Plenary: Metrics and Tools for the Invisible Bins: Reduce and Reuse

Moderator: Angela Howe • Panelists: Sue Beets-Atkinson, Nadereh Afsharmanesh
10:35 am

Break

Some sponsors may be available for questions in chat.
10:45 am

Climbing the Zero Waste Hierarchy to Highest and Best Use

Moderator: Daniel Hartsig • Panelists: Samantha Sommer, Jason Litt, Joshua Bradley, Kaela Martins
12:15 pm

Keynote: In Transition from Business as Usual to a New Paradigm

Speaker: Nina Bellucci Butler, CEO, Stina, Inc.
12:45 pm

Recycling Market Development and Infrastructure

Moderator: Brian Balukonis • Panelists: Sue Pinera, Susan Green, Dan Noble and Jordan Fengel
1:45 pm

Zero Waste Events: From Meetings to Sporting Events

Moderator: Marialyce Pedersen • Panelists: Stephanie Katsaros, Carlie Bullock-Jones, Sofi Armenakian, Eric Ritz
2:45 pm

Zero Waste Construction, Deconstruction and Design

Moderator: Stephanie Barger • Panelists: Timonie Hood, Amanda Kaminsky, Mike Gable, Mersy Maradiaga
3:45 pm

Creating a Zero Waste Economy for All

Panelists: Stephanie Barger, Sue Beets-Atkinson
4:00 pm

Happy Hour

Happy Hour with Sponsors

11:50 am

12:00 pm

12:55 pm

1:00 pm

1:50 pm

2:00 pm

2:55 pm

3:00 pm

4:00 pm

Sponsor Spotlight & Break

11:50 am - 12:00 pm (10 min)

Sponsor Spotlight

11:50 am - 12:00 pm (10 min)

Community Based Reuse Strategies

12:00 pm - 12:55 pm (55 min)

NRC Members Meeting

12:00 pm - 12:55 pm (55 min)

State EPR for Packaging Policies

1:00 pm - 1:50 pm (50 min)

Sponsor Spotlight

1:50 pm - 2:00 pm (10 min)

Reuse, Repair and Share Economy

2:00 pm - 2:55 pm (55 min)

EPR for Packaging Legislation

2:00 pm - 2:55 pm (55 min)

Resource Recovery Parks

3:00 pm - 4:00 pm (60 min)

Circular Economy & Recycling

3:00 pm - 4:00 pm (60 min)

Organics & Soil Health

3:00 pm - 4:00 pm (60 min)

PartyTRAC Networking Event

4:00 pm - 5:00 pm (60 min)

Sponsors 2021

RZW-design
paintcare-logo-rebrand-square
bob-gedert-logo-2020
payzone-logo
balconeslogo
Re-TRAC_logo_final
isri_logo
2022-congress-logos
Screen Shot 2021-10-12 at 10.39.38 AM
RRinc
Logo-Busch-Systems-JPG
wa-logo
midamericaswd
image

Partners 2021

SBM_color
OKRA Logo - Revised (4)
NewMexico-Recycling-Coalition
national stewardship action council
logo-crpr-esp-enh-a94
IRF-IRA-Logo-2022-Green
ilsr-hori-print
AOR Logo_CMYK
RClogoblank
mrra_center-icon
new-mrc_logo
11-RCU-Logo-png
ZWUSA Logo with byline 2016
PROP_Logo_CMYK
1
2
3
5
5
6
7
CURC